How to spot a fake girlfriend

Har blitt veldig inspirert av disse type innlegg, men ser mange strofer jeg rett og slett ikke er enig i. Så dette er min definisjon av en fake venninne! noe gjelder selvfølgelig begge kjønn, men har valgt å vektlegge jenter denne gangen. 

 

Hun prøver alltid å sette deg i et dårlig lys 

Husker du den gangen du var utro mot han? - ja, og det var ikke noe du skulle dele med offentligheten! dette er den typiske venninnen som tar opp dine tidligere stygge feil fra fortiden eller pinlige hendelser, ja alt hun kan komme på kun for å stille deg i et dårlig lys! mest sannsynlig fordi hun vil fremstilles som bedre enn deg og få menneskene rundt henne til å mislike deg.  

Hun oppfører seg annerledes når dere er rundt venner

Og spesielt når det er gutter til stede, hun gjør gjør alt for å få oppmerksomhet, driter rett og slett i at du er til stede, kan ignorere deg i flere timer i strekk. Hvis det er noen de spesielt har et ekstra øye for gjør de som nevnt i første tekst

  

Hun snakker dritt om folk bak ryggen din, tenk deg litt om så skjønner du den nok. 

She does the same to you honey. 

Hun tar deg for gitt 

Møter gjerne opp en time for seint, eller møter ikke opp i det hele tatt! ikke ofrer hun en kalori for å gi beskjed. Og hvis du sender henne melding på facebook, regn ikke med at hun åpner den før 7 timer har gått! - *woops, sorry forsov meg!* yeah right.   

Kontakter deg sjeldent

Du er den som må ta steget, når du ber henne ringe deg finner hun gjerne på en unnskyldning, samme med å møtes. Gir deg en unnskyldning, senere finner du ut at via snapchat at hun har dratt ut med noen andre.

Har lett for å droppe deg 

Dere krangler og hun dropper deg på flekken! uten en gang å blunke. Hun tar heller ikke kontakt senere, selv om du vil fikse opp. Hun tar aldri intiativ til å fikse opp, og du må alltid være peacemakeren, hvis ikke har dere ikke sjans til å være venner noen gang igjen. Hvis du har denne type venninne, for all del dropp henne! det finnes flere fisk i havet som de så fint sier. Foreldrene dine merker det 

Er det noen som merker falske mennesker på en meters avstand så er det foreldre, stol på magefølelsen dems fordi som regel har den rett! 

Hun dropper deg straks hun får seg kjæreste! 

Det er bare å si takk og farvel den dagen hun får seg kjæreste fordi da går 100% av oppmerksomheten hennes til han og ingen andre, og sånn holder det på til det blir slutt. Er du heldig får dere møttes kanskje 1 gang hver andre måned! 

Kontakter exen din i skjul

Hun bryter all form for girlcode ved å ha små mistenksomme samtaler med exen din i skjul, og det verste er at det er hun som starter det. Kjeder du deg virkelig så mye, eller du rett og slett interessert? Det mest åpenbare er sistnevnte, hadde hun virkelig kjeda seg så mye som hun sier så hadde hun kontaktet en hvem som helst annen. Once again, det er flere fisk i havet, don't be a douche! 

She's a taker, not a giver

Hun er rett og slett den personen som går til deg for råd i tunge tider, er aldri med deg ellers, inviterer deg aldri på sosiale sammenkomster, men rett og slett har deg som en backup! trenger derimot du det samme, dont count on her.Hun hooker opp med exen din

Hun gjør det verste av det verste, og stikker en kniv rett gjennom hjerte ditt. Rett og slett fordi hun bryr seg mer om seg selv enn deg, hun kaster bort et vennskap for et forhold som kanskje ikke varer, ikke vær denne venninnen. Aldri. Og hvis hun prøver å snakke til deg eller komme med en unnskyldning "sorry, var så full" ikke vis nåde, slå. Tihihii

Hun blir ikke glad av å se deg lykkes

Du spør henne hvordan du ser ut i den nye kjolen din? nei, vakke så fin, sorryass! egentlig syns hun du ser smoking hot ut, men hvem vil det? certainly not her! hun blir heller ikke glad av å se deg lykkes i karriere, og gir deg ingen drivkraft, men prøver heller alt for å dra deg ned. 

 

"Don't fear the enemy that attacks you, but the fake friend that hugs you."


Hvis din venninne minner deg om er en av disse ovenfor, bør du revurdere vennskapet.

Noe du er spesielt enig i? del din mening med meg! 

2 kommentarer

susanne

19.04.2015 kl.02:43

enig i dem fleste, men spesiellt 1ern

Kristine

19.04.2015 kl.02:49

Huff, ja! susanne:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interresserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits