My favourite blush: How' Bout Them Apples?

Som tidligere nevnt lovte jeg å ha en omtale av min veldig nye blush fra The Balm; How' Bout Them Apples. So here you go!
Først må jeg bare skryte av utseende! enda en av grunnene til at jeg elsker The Balm sine produkter er utseende, de har så stort utvalg med masse spennende navn og figurer. En av grunnene til at jeg gikk for akkurat denne blushen var utseende, jeg bare elsker jenta med store røde kinn og eple i hånden. Likte også veldig godt designet inni med epler og kjekkaser med forskjellige navn! stort pluss for speil inni.
Fint hva?! selve palettet er ment for både kinn og lepper og er kremete i konsistensen, det har heller ingen duft. Det jeg elsker med dette palettet er at det er flere farger å velge mellom, så du får litt variasjon i ansiktet. 
Swatches i palettets rekkefølge fra venstre side, når blushen påføres går den kremete konsistensen vekk og blushen mattes ut i huden. Det samme gjelder lepper så du vil få en matt leppestift, rett og slett. Overall syns jeg dette er det beste palettet til blush, og bruker ikke annet! syns også fargene er helt nydelig pigmentert, virkelig fornøyd med kjøpet og syns det var verdt pengene! på tilbud hos Nelly nå, check it out! 

Her har jeg på fargene "cobbler" i kinnene og "caramel" på leppene.

Har du erfaring med noen produkter fra The Balm? 

9 kommentarer

Marthe Dybdahl

12.04.2015 kl.21:38

Hellu! For en super fin blogg du har. Jeg lurte på om du kunne svare på disse spørsmålene:

-Hvor får du din inspirasjon til å blogge fra?

-Hva gjør deg til at du leser en blogg?

-hvor ofte blogger du?

Klem fra Marthe som holder til på martheeeee.blogg.no :)

Chrisbeeblack // Christine

12.04.2015 kl.22:56

Jeg har faktisk ikke prøvd noen av produktene til TheBalm! Men har veldig lyst på en av InStain blushene og Nude Dude paletten :)

Kristine

12.04.2015 kl.23:20

Ja, da syns jeg du spesielt skal gå til innkjøp for dem! kjempe produkter! :) Chrisbeeblack // Christine:

Chrisbeeblack // Christine

12.04.2015 kl.23:28

Ja, må bare bruke opp LITT av det jeg har haha... Er ikke mye om å gjøre før jeg ikke kan telle blushene mine på to hender lenger heh

Kristine

13.04.2015 kl.23:08

Hihi, får bruke dem flittig da vettu! :) Chrisbeeblack // Christine:

Chrisbeeblack // Christine

13.04.2015 kl.23:10

Hehe ja :) Var ikke så mange som jeg tenkte i hodet mitt, men ble 6 stykker.. Det er mer enn nok, hehe. Blir enda flere når jeg får flyttet ferdig og pakket ut alle tingene mine ..

Kristine

13.04.2015 kl.23:12

Hihi, skjekka bloggen din nå! :) du er vel litt som meg du kanskje? som liker å prøve ut nye ting selvom du har flere enn nødvendig! hihi Chrisbeeblack // Christine:

Kristine

13.04.2015 kl.23:15

Først og fremst takk for det! :) jeg får inspirasjon fra ting rundt meg, bilder på instagram, steder rundt meg, og andre blogger såklart! det som gjør at jeg leser en blogg er at den virker interressant for meg, helst noe beautyrelatert siden det interresserer meg. Blogger når jeg har tid og inspirasjon! :) Marthe Dybdahl:

Chrisbeeblack // Christine

13.04.2015 kl.23:16

Jupp, det hørtes veldig kjent ut hehe :)

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits