New in - beauty

God kveld! idag har jeg vært på shopping, eller shopping å shopping. Jeg var på utkikk etter det aller viktigste hvertfall!. Har en hel rotehaug av et sminkebord så har et stort behov for å organisere litt, har fått tak i noen flere organizers til sminken min og da syns jeg søstrene Grene har det beste utvalget i forhold til kvalitet og pris.  


Har gått til innkjøp av flere sånne, har alt for mange leppestifter! eller nei

Fiin 

Syns denne var praktisk å ha, grei lengde og dyp nok så det blir plass til masse! men skal først og fremst ha eyeshadow palettene mine der, og de jeg bruker mest får selvfølgelig plass øverst! 

How'Bout Them Apples fra The Balm. Denne har jeg siklet lenge på, og tenkte jeg skulle gi dere en review av denne senere, den er forresten på tilbud hos Nelly nå! 
Jumbo pencil fra NYX. Denne er faktisk kjøpt på Ebay til en mye greiere pris enn her i Norge! check it out.

Hva syns du om innkjøpet? :-)

Noe her du har erfaring med, del gjerne!  

6 kommentarer

Julie Blikshavn Olsen

09.04.2015 kl.23:53

Visste ikke at søstrene grene hadde organizers, takk for tipset! Trenger sårt å rydde på sminkebordet selv..

Kristine

09.04.2015 kl.23:56

Det har dem vettu! men den jeg kjøpte kom inn forrige uke og var nesten utsolgt bare idag, så er veldig populært! ja, det er viktig å rydde, merker jeg blir helt gal av å se på alt rotet og ikke finne fram, spesielt hvis jeg har dårlig tid. :p Julie Blikshavn Olsen:

Tone Iren

10.04.2015 kl.07:08

Masse fint ;-)

Hansseenpija

10.04.2015 kl.09:53

Mye fint :)

Kristine

11.04.2015 kl.20:05

Takk for det :)Hansseenpija:

Kristine

11.04.2015 kl.20:05

Tusen takk!:)Tone Iren:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits