Stuff I want right now

Beklager for lite blogging, men har slappet av i ferien og det har vært godt. Onkel har gått bort og da er det deilig å gi seg selv litt pusterom og tid til å sørge, tilbringe tid med familie og fokusere på det som er viktig. Men jeg er tilbake! her er noen godbiter jeg sikler på for tiden!:  


Oatfix: kom vel ikke som noe sjokk at jeg sikler etter flere produkter fra Lush, jeg er superfornøyd med de maskene jeg har og kunne tenkt meg å prøve ut fler. Blant dem er oatfix, en maske spesielt tilpassa for tørr og sensitiv hud, midt i blinken for meg som sliter med begge deler på denne tiden av året. Har sikla på denne inne på Lush butikken så jeg vet at den lukter helt herlig. 


Ocean Salt: et annet produkt jeg kunne tenke meg å prøve ut fra Lush er denne saltskrubben. Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden og da føler Lush sine produkter utfyller akkurat dette, denne ansiktskrubben skal visstnok skrubbe vekk død hud, være fuktighetsgivende og etterlate huden frisk og ren. Hørtes bra ut!  
Nyx butter lipstick: ååh, har hørt så mye bra om disse! er selv fan av mac sine leppestifter, men skal sakte men sikkert prøve å gå over til f.eks Nyx fordi det er antydninger til at mac tester på dyr. Men over til saken! disse skal visstnok føles så lette på leppene og har derfor fått navnet "butter lipstick" du slipper å føle at leppene er uttørket fordi leppestiften er så glidene og lett, stort pluss! 

Real techniques sculpting set: er det 3 ting jeg liker så er det blush, contour og higlight. Dette kostesettet inneholder 3 børster til nettopp dette! har ikke en doubt in my mind at dette kommer til å bli mitt absolutt favoritt koste-sett fra RT, og egentlig generelt. Thumbs up! 

Wr.up polka dot bukse: syns denne buksa var såå sjarmerende, elsker polkadotter og føler meg litt barnslig, men syns denne buksa har sin sjarm. I tillegg er det tilbud på weightless, what not to love?! 

Michael Kors: elsker denne nye varianten fra Michael Kors, til å bli forelsket i! 

Michael Kors: Michael Kors wedges! disse er jeg nesten 100% sikker på at jeg skal kapre, perfekt til en sen middag ved stranden. 

Ugg Australia: enda mer!! disse fra Ugg Australia, er virkelig imponert over Ugg's sommerkolleksjon med sko! 

Too Faced Chocolate Bar: drømmepalett! liker spesielt fargene marsipan, creme brulèe, haute chocolate, hazelnut og cherry cordical.

Har du erfaring med noe av dette, del gjerne med meg! noe her du kunne tenke deg? 

3 kommentarer

S

05.04.2015 kl.16:07

Så mye fint!

Chrisbeeblack // Christine

14.04.2015 kl.20:20

Ei venninne av meg har Chocolate Bar og er kjempefornøyd med sin iallfall :)

Kristine

14.04.2015 kl.21:03

Hørtes bra ut! :) Chrisbeeblack // Christine:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits