Anbefalinger fra Lush!

Når jeg var innom Oslo igår måtte jeg selvfølgelig hamstre litt på Lush! Jeg elsker virkelig Lush sine produkter og det beste er at man kan shoppe helt uten dårlig samvittighet, da de ikke tester på dyr! må selvfølgelig dele mine erfaringer og anbefale videre, for det er virkelig verdt det. Litt dyrt er det, men absolutt verdt det!  


Dette er hva jeg kjøpte; elsker budskapet på posen! 

Fair Trade Foot Lotion: Fotkrem som får huden myk og fleksibel, med duft av mynte. Denne er perfekt å ta på seg før man setter på seg ubehagelig sko for å dra på byen! den trekker fort inn i huden så du ikke føler deg seig, og derfor veldig grei. For meg som bruker en del ubehagelige sko og spesielt sko med hæler er denne perfekt, den mykgjør hard hud og hjelper til å lette på eventuelle smerter, med en sterk og herlig duft av mynte. Den er også veldig deilig og frigjørende å ta på seg rett før man skal legge seg til å sove, fungerer fint som fotmaske.  

Handy Gurugu Hand Cream: En håndkrem full av urter og sheasmør, med en ren naturlig duft. Gir herlig silkemyk hud, fikk faktisk kommentar av dama at huden min var blitt så myk, da den ellers er supertørr. Jeg vil absolutt anbefale denne hvis du har flassete og tørre hender! eller hvis du rett og slett er på utkikk etter en ny håndkrem. Håndkremen har en helt nydelig konsistens, fukter lenge og må bare påpeke at kremen har en duft du blir forelsket i, så herlig naturlig duft skal du lete lenge etter.

Føler ikke jeg gjør annet enn å skryte Lush sine produkter opp i skyene, men har virkelig ikke vært misfornøyd med et eneste produkt! 

Alle produktene fåes kjøpt på Lush sin nettside her; http://www.lushnorge.no/

Har du lagt din elsk på Lush like mye som jeg har?!

7 kommentarer

Kjempefin anbefaling og ett stort pluss at de ikke tester på dyr! Jeg har aldri prøvd Lush før, men det blir nok det neste jeg skal kjøpe :-)

Ragnhild Kvæl

23.03.2015 kl.07:25

Kjempe fine produkter og det er garantert et stort pluss at de ikke tester på dyr.

Ha en fin mandag og start på uken :)

Marianne Hannevig

23.03.2015 kl.09:48

De produktene er utrolig gode:)

Iselin Renée

23.03.2015 kl.13:45

de har jeg ikke fått prøvd enda :)

Kristine

23.03.2015 kl.18:12

Da ville jeg anbefalt deg å prøve det ut!Iselin Renée:

Kristine

23.03.2015 kl.18:12

Herlig å høre! ja helt supert at dem ikke tester på dyr Becca Alexandra:

Kristine

23.03.2015 kl.23:55

Så absolutt, du også! Ragnhild Kvæl:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits