Fifty shades of Grey

Tenkte jeg skulle gi dere min personlige mening om filmdebuten "Fifty shades of Grey."

Jeg hadde ikke lest bøkene på forhånd, men hadde lest et avsnitt her og der, hørt litt her og der og rett og slett dannet meg et bilde av hvordan filmen kom til å se ut. Jeg hadde nok litt høyere forventninger til filmen enn det som ble vist. Ting skjedde veldig fort, mener det tok minimum 40 minutter inn i filmen før han introduserte henne for "lekerommet" sitt. Man rekker ikke å bli ivrig på hva som skjer "next" fordi alt skjer veldig fort, de finner tonen veldig fort og hun blir med han i et privat jetfly etter hva, 1 date? så litt virkelighetsfjernt. Jeg fikk for meg et bilde av den verste torturen, men det ble for det meste brukt pisk og blindfold. Personlig syns jeg noe av skuespillet ble litt falskt, det var ikke alltid man følte kjemien mellom Christian og Anastasia, noe jeg savner. Ellers syns jeg de begge er helt greie skuespillere, men hadde sett for meg et litt annet bilde av Anastasia Steele. Alt i alt er det en veldig spesiell romanse, men den er interessant, følsom og spennende. Jeg kommer definitivt til å se film nr. to og tre, terningkast 4 fra meg. 


Er det en av skuespillerne jeg virkelig føler naila rollen sin så er det Jamie Dornan. Først må jeg innrømme at jeg var veldig skeptisk til å begynne med i og med at jeg hadde sett for meg en helt annen mann spille denne rollen, nemlig Matt Bomer. Men det var så absolutt ikke til min skuffelse, jeg føler ingen kunne gjort en bedre Grey enn Dornan, sånn bortsett fra Ed Westwick aka Chuck Bass. Jeg føler at Jamie Dornan får frem den businessminded kontrollfreaken Christian Grey er, han har den Chuck Bass sjarmen som alle jentene faller for. Christian Grey utfører kontroll i alt han gjør, og det føler jeg Jamie Dornan nailer med glans. Han har utseende med seg også, så det er absolutt ikke feil.
 

Må også skryte av den gode filmusikken. Flotte artister som Sia, Beyonce, Ellie Goulding ja, tilogmed Frank Sinatra's musikk er blitt brukt i filmen. Min favoritt er The Weeknd - Earned It, men syns også Beyoncè sin Haunted er helt nydelig, all musikk som blir brukt i filmen er veldig passende til hendelsene.

Har du sett fifty shades of Grey?

3 kommentarer

Silje S. Lopez

19.02.2015 kl.02:22

Jeg likte filmen ganske godt, men ja ting gikk ganske fort for seg. Har lest alle bøkene så var endel ting jeg følte de kunne ta med. Men i en helhet fikk de med seg de viktigste tingene. Bøkene er jo veldig detaljert, og de kan jo ikke få med seg alt når de har et tidsrom. Tror ikke det hadde vært aktuelt å laged 2 filmer per bok heller xD Hehe

Kristine

19.02.2015 kl.03:04

Så bra at den fikk med seg de viktigste detaljene! :-) nei nå er det bare å se frem til film nr.2 gleder meg som en liten unge!! :-DSilje S. Lopez:

Malin

20.02.2015 kl.13:55

Har verken lest bøkene eller sett filmen, men jeg har hørt en god del om det. Folk har veldig blandede meninger om filmen så jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente, men jeg skal nok se den en gang snart. :)

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits