Jeg har laget meg youtube kanal!

Sitter å ler litt for meg selv, og tenker herrigud hvor klein er ikke jeg liksom.. Haha, men det er som overskriften sier! jeg har endelig tatt mot til meg og laget egen kanal. Har egentlig hatt angst for å gjøre dette, ettersom jeg er så perfeksjonist på hver minste detalj jeg sier eller gjør, men uansett. Heter Kristine Warner, så er derfor veldig lett å søke opp :-)

Mine 2 første videoer, haha! 

Nå skal det sies at videoene har veldig dårlig kvalitet, sånn kommer det selvfølgelig ikke til å bli neste gang. Var bare veldig ivrig på å få starta et sted og da ble det webcamera! hahah, vet jeg virker veldig useriøs når jeg "ler" sånn, men syns dette var veldig kleint, men håper å blogge det av meg.

4 kommentarer

N

15.02.2015 kl.16:20

så søt! hahahahah!

thefuturelife

15.02.2015 kl.16:23

Fine videoer :)

Titt gjerne innom mot mobbing bloggen / facebooken vår, der vi prøver å nå ut til flest folk for å hjelpe de :)

Kristine

15.02.2015 kl.16:56

Tusen takk! :) er veldig mot mobbing så skal definitivt skjekke det ut! thefuturelife:

Kristine Alsaker

15.02.2015 kl.17:38

<3

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits