How to not get an awful Valentine

Tenkte jeg skulle gi dere single noen tips om hvordan dere kan slippe en fæl Valentinesdag!

 

1. Hør på gladmusikk!

Det verste du kan gjøre er å sitte hjemme og høre på deppesanger som får deg i et dårlig humør. Som får deg til å overtenke og analysere på ditt siste forhold, hør på gladmusikk som f.eks Uptown Funk! 

2. Planlegg dine neste dager! 

Planlegg en shoppingtur med en venninne, kinobesøk med en kompis, harrytur med familien(?) mulighetene er mange, og det får deg noe å glede deg til noe fremover!

3. Ikke kontakt exen! 

Det er veldig vanlig å føle seg ensom på en dag som dette, men ikke kontakt exen. Det var jo en grunn til at det ble slutt var det ikke? tenk på hvorfor det ble slutt og om det virkelig er verdt å ta sjansen bare på grunn av en spesiell dag, tro meg du vil heller feire den med noen som virkelig fortjener deg! 

4. Nyt å være singel!

Tenk heller på hvor deilig det er å være fri fra et forhold med utroskap, løgner, exer som kommer i veien etcetera etcetera. Synd men sant er dette er veldig vanlig nå til dags, så bare nyt følelsen av å få slippe det!

5. Nettshopping

Eller bare vindushopping! har favorittleppestiften kommet inn igjen? da er nå det rette tidspunktet å kjøpe den, skjem deg bort! det fortjener alle på en dag som dette.

6. Drøm deg bort til tropiske steder!

Kanskje ikke i teorien, men å google bora bora kan gi deg en helt annen følelse enn den du har nå. 

7. Se på humor-tv!

Bisarre sexskader, pinlige sykdommer, two and a half men, kongen av queens, ja alt du syns er latterlig morro vil få deg i et bedre humør, pluss du glemmer litt hvilken dag det er..

 

Håper tipsene var nyttig, nå vil jeg vite deres planer denne Valentines planer var? :-) mine for min del var sykdom, jobb og rett hjem i senga! 


Litt sånn, haha! :-) gammelt bilde, tho.

4 kommentarer

susanne

15.02.2015 kl.00:00

gode tips! min valntine var ikke så spesiell, var bare som en vanlig dag, slappa av og var på senteret en tur :)

Kristine

15.02.2015 kl.11:18

Hørtes deilig ut det å da Susanne! :)susanne:

susanne

15.02.2015 kl.11:20

ja, var greit det, men gode tips. fikk meg i et bedre humør hvertfall :)

Kristine

15.02.2015 kl.11:20

Det er jeg glad for å høre! takk for fine tilbakemeldinger :) susanne:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits