My newest guilty pleasure
My newest guilty pleasure er denne lille herligheten fra Lush cosmetics!

Denne leppeskrubben hjelper med å holde leppene friske og myke, og skrubben smaker jo bare så godt! planen var egentlig å kjøpe bubblegum skrubben, men syns popcorn lukta så mye bedre. Kan ikke slutte med å spise leppene mine, literally! hahah. I tillegg så tester de ikke på dyr og jobber mot akkurat dette, stort pluss!
"Fighting animal testing." Gikk faktisk rundt å flaunta med denne flotte papirposen, viktig budskap! hvis du er imot dyretesting og er daglig innkjøper av kosmetikk og andre ting, vil jeg på det sterkeste anbefale deg å laste ned appen "dyretestet". Denne appen er laget for å vise hvilke merker som er testet og ikke testet på dyr, check it out. 

Lush cosmetics har forresten masse andre flotte produkter, som badekuler, hjemmelagd såpe, conditioners, foot mask, body lotions, friske hjemmelagde ansiktsmasker og masse annet. Skjekk siden dems her! www.lush.com 

Har du prøvd noen produkter fra Lush? 

4 kommentarer

Silje S. Lopez

02.02.2015 kl.23:45

I Want tooo :D

Kristine

03.02.2015 kl.20:40

^^Silje S. Lopez:

susanne

04.02.2015 kl.20:49

hei, har desverre ikke denne butikken jeg bor i tromsø:/ ville bare si at jeg liker bloggen din veldig godt hilsen susanne :)

Kristine

04.02.2015 kl.20:52

Så hyggelig, takk:) hvis ikke du har butikken lett tilgjengelig, vil jeg anbefale deg å kjøpe på nett, den er nevnt i innlegget :)susanne:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits