Get them Kylie Jenner lips

Tenkte å gi dere lesere et av mine skjønnhetstips, nemlig å forstørre leppene, helt uten å jukse! Dere har vel sett Kylie Jenner? hun jukser til seg større lepper kun ved hjelp av lipliner og lebestift, og det kan du helt enkelt gjøre! personlig har jeg aldri følt et behov for å jukse til meg større lepper, da jeg har litt størrelse på dem fra før av. 


Det første du trenger mac sin leppeprimer, dette er for å holde lebestiften på plass hele kvelden. Det jeg bruker på leppene er da nyx jumbo lip pencil i farge 719 pecan.

Det første jeg starter med er å legge på leppeprimer fra mac, dette er min favoritt fordi lebestiften holder seg hele kvelden. Den er gjennomsiktig så har ikke et bilde av det, men du påfører det som vanlig lebestift i starten. Neste steg er å markere leppene, jeg jukser litt på overleppa med å legge streken litt lenger opp fra den naturlige leppekanten min og lager en hjerteform. Dette gjør at du kan bestemme størrelsen på leppene før du går rett på leppene. 

Her har jeg fylt på leppene, med tanke på at jeg smiler kan man allerede se at leppene er gradvis større. 

Ferdig resultat! simple as that, her har lebestiften begynt å matte seg ut, dette er da en alternativ lebestift til mac-stiftene da denne er mye greiere i pris.

Kan kjøpes her: http://www.ebay.com/itm/NYX-Jumbo-Lip-Pencil-in-Pecan-/221668233504?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item339c74d120

2 kommentarer

Anna Madelen

23.01.2015 kl.21:10

Bra tips :)

Kristine - skjønnhet og mote

29.01.2015 kl.20:50

Tusen takk Anna Madelen! :)

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits