Christmas preparations - skjønnhet

Tenkte å gi dere et bittelite innblikk i hvordan min morgendag kommer til å bli, skjønnhetsmessig. Det meste er på plass utenom antrekk og sminke, men det kommer jeg på i forbifarten og da blir det best, merkelig nok. :-)


Jeg starter kvelden i forveien med en god skrubb, dette er for å fjerne døde hudrester så selvbruningen skal sitte bedre og se penere ut. Min favoritt er fra soap and glory med lukt av sitrusfrukter som kan minne litt om cola. Litt dyrere, men drøy i bruk! 

Deretter bruker jeg en dusjsåpe fra Marc Jacobs, som står i stil til parfymen. Etter en god dusj tørker man fort inn, og derfor liker jeg å bruke body lotion til Victorias Secret, i dette tilfellet aqua kiss fordi den lukter naturlig godt! etter jeg har latt kroppskremen trekke inn i huden og føler meg sånn noen lunde tørr starter jeg med å påføre selvbruning fra St.Tropez. Dette kan også gjøres med en svamp, for et bedre resultat. Min personlige favoritt er fra St.Tropez fordi den gir en noen lunde naturlig brunfarge, og ikke gulrot farget oransj. Tenkte å gi dere en liten guide om selvbruningen fra St.Tropez etterhvert.
Duft for kvelden er Daisy Dream by Marc Jacobs                                                                      Kveldens neglelakk er til å begynne med en hvit base fra Opi, deretter blå glitterlakk fra Essie som skal symbolisere snøflak.
Kveldens high heels! fra nelly, men dessverre utsolgt.

Har dere alt på plass før morgendagen? 

2 kommentarer

Makeup By Jenny

23.12.2014 kl.17:09

Såå mye fint! Er sånn høvelig forberedt ihvertfall, vet enda ikke hva jeg skal ha på meg faktisk :p

Kristine

24.12.2014 kl.12:17

Makeup By Jenny: takk for det :) hehe nei er ikke lett å vite alltid!

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits