New in

Jeg tror faktisk Lørdag har blitt favorittdagen min i uka, jeg får med meg så mye. Det skal også sies at jeg er et A-menneske, så jeg var ute av senga allerede kvart på ti for en 2-timers intervalløkt med mamma. Trening kommer til å bli et tema framover, fordi det er en del av livet mitt. Etter trening dro vi direkte på jysk for å se etter puter til meg, følte for å freshe opp interiøret her nede i leiligheten min og da ville jeg ha puter med dyremotiv. Til min skuffelse var alle putene utsolgt, men jeg fikk med meg et fint og godt puseteppe. Rakk også en liten tur innom apoteket og fikk med meg noen godbiter!
Har egentlig aldri prøvd disse produktene, men ble anbefalt av en sminkegruppe på facebook, så jeg tok sjansen! men utifra utseende å dømme ser det ganske profesjonelt ut.

Er fortsatt på leting etter puter med dyremotiv, og puter med glittermotiv, så skrik ut hvis du vet om noen butikker/nettbutikker!

2 kommentarer

07.12.2014 kl.13:20

Den tannkremen er super god ! Gir hvite tenner

Kristine

07.12.2014 kl.20:47

åh, så bra! Anonym:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits