Unn deg luksus i hverdagen med glossybox!

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips til dere sminkeglade jenter! nemlig glossybox! prinsippet er genialt. Glossybox er nemlig en skjønnhetsboks fylt med fem skjønnhetsprodukter til en verdi av 450 kr++ men koster bare 179 kroner boksen i måneden.

Glossybox er sponset av merker som blant annet: Babor, St.Moriz, The Body Shop, Yves rocker, Redken og masse andre kjente merkevarer!

Du kan også gi bort et abonnement på glossybox i gave her: http://www.glossybox.no/gift/. Når du har fått din glossybox kan du vurdere produktene på glossybox sin hjemmeside her: http://www.glossybox.no/ som takk for din feedback får du glossydots, du får 20 glossydots når du har vurdert en gang, og når du har nådd 1000 glossydots kan du veksle dem inn mot en gratis glossybox. 

Tema akkurat nå er Christmas In Pink! og alle får et fullsize produkt fra Make Up Store! her er en grunnleggende guide steg for steg:http://www.glossybox.no/how-it-works bestill din glossybox her: http://www.glossybox.no/beauty/ alltid fri frakt! 

//Inneholder affiliatelenker

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits