Jeg bruker kun det beste for håret mitt.

Er det noe jeg ofte får høre så er det håret mitt, hvordan holder du det så fint? har tilogmed fått spørsmål fra mamma! haha, litt artig. Men hemmeligheten til bra hår er at jeg kun bruker de beste produktene for håret mitt, du trenger ikke nødvendigvis kaste bort tusenlapper på hårkurer, men påkost deg en god shampo, balsam og hårkur. Jeg har erfaring med butikkshampo, og jeg syns det er for dårlig, rett og slett. Jeg vet om en som er brukbar og det er moroccain oil shampo og balsamen til define, men annet enn det kjører jeg bare moroccain oil sine serier. I tillegg bruker jeg bare å børste gjennom håret hver dag, ingen rettetang, ingen hårsprayer som stivner håret. Brukte rettetang i typ 8-10 klasse, men jeg har jo naturlig rett hår så det behøves ikke. Det skal sies at dette sliter veldig på håret, håret mitt ble flisete tilslutt, jeg farget, rettet og brukte hårspray, det ble ikke noe pent, og den dag idag har jeg ikke farget håret på 6 år, det skal sies at det finnes mange kjemikalier i hårfarge som hodebunn ikke tåler. Jeg har brukt mye på håret mitt, og jeg kan anbefale 2 merker morrocain oil og joico.


Har forresten bestilt meg hjem en hårkur som jeg har fått anbefalt av en frisør, den passer til alle hårtyper! 

Fåes bestilt her: http://www.fragrancedirect.co.uk/hair-care/options-essence-sea-extract-and-henna-mask-1000ml/invt/0027938 syns 149,- for 1000ml er ganske rimelig.

//Inneholder affiliatelenker

2 kommentarer

Agnete Jensen

22.11.2014 kl.01:50

Joico sine K-pak produkter er fantastiske :) Elsker hårkuren!

Hanne sophie

22.11.2014 kl.02:15

Joicos k-pak produkter er utrolig bra, har brukt dem mye selv når håret mitt har vært helt hærpa. Skal sies at hvis man ikke har et totalt ødelagt hår, så er det bedre å gå på noe annet. PS. Finnes ikke 1 hårkur som passer alt slags hår.. Er egentlig ganske logisk at ett nordisk, i motsetning til ett afrikank eller asiatisk hår trenger forskjellig type pleie.

Vil også si at du har en veldig fin blogg og stå på videre (veldig bra at du bruker salongprodukter)

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits