Day off - christmas inspiration

Idag har jeg fri, eller det vil si jeg har jobba meg inn en dag fri. Jeg slapper av og prøver å få inspirasjon til hva jeg kan gjøre med stuen min til jul, vanligvis er familien min sent ute med juledekorasjon som gjør at vi ikke får sjansen til å få julestemning en gang før julen rives vekk fra oss. I skrivende øyeblikk titter jeg inne på weheartit og har funnet mye fin inspirasjon til julen, jeg har allerede startet så smått med å ta fram litt engler og noen lysestaker som gir meg litt julestemning. Duften av lys og skog får meg virkelig i julehumør. Bake pepperkaker, drikke kakao med marshmallows og pynte tre er virkelig ting som hører julen med, uten dette tror jeg virkelig ikke jeg har en sjans til å få noen julestemning i år.Litt synd at jul aldri blir det samme som når man var liten, da man stod opp tidlig på morningen for å få med seg 3 nøtter til askepott og reisen til julestjernen, jeg husker min jul i fjor, jeg våknet rundt 11 og så på pawn stars og ikke 3 nøtter til askepott, jeg tror det var mye mer spesielt når man var liten for da husket man ikke hvordan det var, men ettersom vi blir eldre husker vi mer og syns samme tradisjon blir kjedelig. Noen inspirasjonsbilder: 


Er det forresten noen andre enn meg som har helt angst for å dra på treningsstudio? min far spurte meg akkurat om ikke jeg skulle bli med, jeg har jo selvfølgelig kjempelyst fordi jeg elsker å trene og får virkelig drivkraft av pappa som er en treningsnarkoman, men jeg får meg bare ikke til å gjøre det. Noen tips? 

3 kommentarer

Sofie-Amunda

21.11.2014 kl.13:20

fin inspo ^^

walking disaster

21.11.2014 kl.13:20

Julen er nok ikke det samme som den var vi var små, derfor er det viktig og ta vare på minnene. Nå er det tid for å lage nye minner. Selv om jeg aldri kommer til å glemme gleden av å stå opp klokka 8 og sjekke julestrømpa og spise godteri fremfor tven. Noen tradisjoner må man jo ta vare på, og i blant må man lage nye :)

Jeg går ikke på treningsenter, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Tanken på det gjør meg svimmel så jeg har dessverre ikke noen tips..

andelly

22.11.2014 kl.23:33

Nei kjenner litt på det med tradisjonene, at noe kan bli kjedelig år etter år. Men jule programmene, de liker jeg fortsatt like godt! ah, da kommer julestemningen for fullt altså ;P

Jeg trener hjemme jeg, så jeg vet ikke om jeg har noen tips dessverre (:

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

19, Lørenskog

Hei! mitt navn er Kristine, 19 år fra Lørenskog. I denne bloggen skriver jeg om ting som interesserer meg, som i hovedsak er skjønnhet og mote. Det hender det kommer et personlig innlegg i ny og ne, og litt hjertesaker. Kommentarer som kun er for å promotere bloggen sin blir ikke besvart, takk på forhånd. For kontakt: kristine-marlen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits